Att flytta till nya lokaler

Genom att byta lokaler kan du skapa stora möjligheter för förändring i ditt företag. Det finns mycket att tänka på inför en flytt, alltså är det viktigt att flytten är genomtänkt.

Planering

Innan du ska göra flytten är det en fördel att fundera på hur du vill anpassa den nya lokalen. Om du vill kan du ta in experthjälp för att flytten ska bli så bra som möjligt. Som ett resultat av god planering kan flytten gå både snabbt och smidigt. Genom att förbereda innan flytten kan du undvika risker och skapa en bättre miljö i de nya lokalerna. Det är också en fördel att tänka på företagets behov innan flytten görs så att ni får nytta av den nya miljön.

Få ut det bästa av flytten

När det sedan är dags för själva flytten finns det saker du kan göra för att underlätta. Du kan till exempel förbereda innan genom att packa och slå in saker på rätt sätt. Medarbetarna kan också förbereda sig innan flytten om de får information och möjlighet att ställa om och packa sina saker. När ni packar kan ni också underlätta genom att märka upp lådor, möbler och tillhörigheter efter en noggrann struktur.