Gör reklam för ditt hotell eller restaurang

Driver du ett hotell eller en restaurang? Då är du troligtvis väl medveten om hur viktigt det är med bra marknadsföring. Ett bra sätt att marknadsföra sig på är med hjälp av tryckta produkter, alltså profilprodukter med företagets namn på. Du kan få hjälp online med att hitta bra saker att använda som profilprodukter.

När du har ett hotell eller en restaurang kan det vara en bra idé att skicka ut flyers med erbjudande till personer i närheten. De kan också sättas upp på anslagstavlor i närliggande byggnader. Om ni erbjuder take away bör ni investera i papperskassar med ert namn på. På så vis ser andra när någon har köpt någonting av er och blir kanske intresserade av att besöka er själv.

Underskatta inte sociala medier

Sociala medier är det perfekta sättet för både restauranger och hotell att marknadsföra sig på. Det är alltid bra att starta en sida för företaget där era gäster kan lämna omdömen. Får ni många positiva omdömen är chansen större att andra besöker er. Ni kan också lägga ut erbjudande på er sida på exempelvis Facebook eller Instagram. Tävlingar är också ett mycket uppskattat sätt att få nya kunder på.