För er med kontorslokaler i Stockholm

Om du har kontorslokaler i Stockholmsområdet är det vanligt att ha mattor på kontoren. Förutom att mattor skapar en hemtrevlig miljö samlar de på sig mycket damm och smuts. Inte minst för att människor ständigt går runt på mattorna.

Därför är det framförallt av hygienskäl viktigt att tvätta mattorna. Dessutom blir det mer trivsamt om anställda eller potentiella kunder inte behöver gå omkring på smutsiga mattor.

Hur funkar en mattvätt

Många tillverkare av golvmattor brukar rekommendera mattvätt i alla fall en gång per år i offentliga miljöer för att upprätthålla en god hygien. Dessutom kan du utgå ifrån städbranschen för hela Sverige som rekommenderar samma sak. Oavsett vilken typ av matta det är fungerar tvätten ungefär på samma sätt. Det viktigaste är att få rent på djupet.

Därför ska mattan först bli dammsugen och du brukar det vanligtvis vara användbart med borstvalsdammsugare. Dessutom kan vid behov borstning av damm och smuts underlättas med borstvalsmunstycke. Mattorna ska därefter bli sköljda och bli fullständigt rena. Avslutningsvis finns rester och smuts som måste bli borttaget genom vakuumsug.

Beställ Ångtvättbilen i Stockholm

Det går snabbt och enkelt att beställa Ångtvättbilen online. Du kan boka er mattvätt Stockholm här och därefter njuta av riktigt rena och fräscha mattor.