Digitala lösningar för din fysiska butik

Alla som har butik är medvetna om hur viktigt det är med bra betalningslösningar. Människor är olika och föredrar därför också olika betalningssätt. Medan en del vill använda kontanter tycker andra bäst om kort. Det finns även andra digitala lösningar som är populära, såsom Swish och Klarna. Välj något online om du vill ha smidiga betallösningar till din butik.

Lösningar för alla typer av butiker

Oavsett om du driver en klädbutik, en livsmedelsbutik eller någon annan typ av rörelse är betalningar A och O för nöjda kunder. Ju fler lösningar du tillhandahåller, desto fler personer kan du tillfredsställa. Det är viktigt för kunder att känna sig säkra när de betalar för sina varor. Även om du har en fysisk butik vill kunderna givetvis att de digitala tjänsterna ska vara säkra att använda.

Om kunder betalar med Swish i din butik behöver de använda sitt BankID. Det här är den säkraste legitimeringstjänsten som finns idag. Dessutom använder majoriteten av den svenska befolkningen Swish och föredrar även att betala med den i fysiska butiker. Framtiden är digital och med digitala betalningslösningar slipper du ha massa kontanter i din butik. Det innebär i sin tur att du inte behöver oroa dig över att bli rånad. Bra för alla helt enkelt!